Comandati telefonic la numarul 0748.822.848

Livrarea si plata produselor

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Urgent Cargus. Reprezentantii Urgent Cargus livreaza produsele de luni pana vineri in intervalul orar 9.00-17.00. In cazul in care doriti sa primiti produsele comandate sambata, va rugam sa precizati acest lucru in momentul in care faceti comanda. Intervalul orar in care se fac livrari sambata este 9.00-13.00.

Nu se fac livrari duminica.

COSTUL DE TRANSPORT ESTE INCLUS IN PRET PENTRU COMENZILE DE PESTE 200 ron, pentru localitatile care fac parte din reteaua Urgent Cargus. Pentru localitatile izolate se va percepe un cost de transport suplimentar care va fi comunicat telefonic.

PENTRU COMENZILE SUB 200ron, COSTUL DE TRANSPORT ESTE DE 19ron, pentru localitatile care fac parte din reteaua Urgent Cargus. Pentru localitatile izolate costul de transport este mai mare si va fi comunicat telefonic.

Daca veti face o comanda si doriti livrarea intr-o localitate izolata, care nu face parte din reteaua Urgent Cargus, in confirmarea comenzii dvs pe care o primiti pe e-mail nu va figura costul de transport deoarece este imposibil sa estimam acest cost pentru fiecare sat sau comuna din Romania. Acest cost de transport va fi comunicat telefonic si nu vom expedia comanda pana ce dvs veti fi informat si veti fi de acord cu plata acestui cost. Puteti consulta lista localitatilor care fac parte din reteaua Urgent Cargus pe site-ul www.urgentcargus.ro sau sunand la numarul de telefon: 021.9282 (numar cu tarif normal).

TIMP DE LIVRARE:

  • Daca plasati comanda in zilele luni-vineri pana la ora 15.00, aceasta va fi expediata in aceeasi zi, iar dvs veti primi produsele comandate a doua zi. (in termen de maxim 24 de ore).
  • Daca plasati comanda in zilele luni-vineri dupa ora 15.00, aceasta va fi expediata in ziua urmatoare, iar dvs veti primi produsele comandate in termen de maxim 48ore. De exemplu, daca veti plasa o comanda miercuri la ora 16.00, noi o vom expedia joi, iar dvs o veti primi in cursul zilei de vineri.
  • Daca plasati o comanda in weekend, aceasta va fi expediata luni si dvs o veti primi marti.

Dupa ce faceti o comanda veti fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

In cazul in care produsele comandate nu sunt in stoc, va vom contacta si va vom informa data aproximativa a livrarii. Dvs. decideti daca anulati sau nu comanda.

Nu va putem spune cu exactitate ora la care curierul va livra produsele. In mod normal dvs veti primi un sms in care veti fi instiintat ca urmeaza sa primiti coletul si in care este mentionat numarul de telefon al curierului. In acel moment puteti sa-l contactati si sa-l intrebati ora la care va ajunge la adresa dvs. Sunt cazuri in care Urgent Cargus nu trimite sms, iar curierul va suna direct pe dvs. De aceea e important sa raspundeti la telefon in ziua in care stiti ca va ajunge coletul.

PLATA PRODUSELOR

Exista 2 modalitati de plata a produselor:

  • ramburs (pata produselor se va face catre reprezentantul Urgent Cargus care le livreaza, in numerar). Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si nimic altceva in plus. In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon. Reprezentantul firmei de curierat va elibera o chitanta cu suma corespunzatoare.  In colet veti gasi factura fiscala si certificatul de garantie.
  • prin transfer bancar (ordin de plata). Daca optati pentru aceasta modalitate de plata veti primi factura scanata pe e-mail, iar dupa confirmarea platii noi vom expedia produsele comandate catre dvs, prin Urgent Cargus. In colet veti gasi factura fiscala in original si certificatul de garantie.

Va informam ca nu vindem la sediul firmei catre persoane fizice! Livrarile catre persoane fizice se fac exclusiv prin intermediul Urgent Cargus.