UA-81190574-1
Comandati telefonic la 0744.222.444

Politica de confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice, SC Sport & Surf SRL are obligaţia de a administra in condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

SC Sport & Surf SRL, in calitate de proprietar al site-ului www.trotinetemicro.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor si intocmirii facturilor fiscale, si al informarii clientilor cu privire la livrarea produselor comandate.

SC Sport & Surf SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat adresa sa de e-mail pe site-ul www.trotinetemicro.ro poate fi sigur ca aceasta nu va fi dezvaluita nimanui. Daca doreste, orice utilizator poate opta pentru stergerea adresei de e-mail sau/si a altor date personale din baza noastra de date printr-o cerere adresata telefonic sau in momentul in care plaseaza comanda.

Numele, numarul de telefon si adresa utilizatorilor nu vor fi folosite de catre SC Sport & Surf SRL ulterior expedierii comenzii. Acestea sunt comunicate doar companiei de curierat pentru a putea livra produsele comandate.

Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise numai autoritatilor indreptatite sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati oficiale indreptatite sa efectueze orice verificari in baza legii, in cazul in care acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legislatia in vigoare.

SC Sport & Surf SRL nu solicită şi nici nu poate fi responsabilă de informatiile cu caracter personal postate in mod deliberat pe alte pagini ale site-ului, altele decat pagina de inregistrare cont, de plasare comanda sau contact. De asemenea nu putem fi responsabili de informatiile postate de utilizatori pe paginile site-urilor de socializare (ex. Facebook, Twiter, Instagram, etc) prin intermediul carora se pot transmite mesaje informative si care pot fi accesate de publicul larg.