Comandati telefonic la numarul 0748.822.848

Returnarea produselor

PROCEDURA DE RETUR – ORICE PRODUS POATE FI RETURNAT IN TERMEN DE 14 ZILE DE LA PRIMIREA COLETULUI

Procedura de returnare a produselor

Pentru orice returnare a produselor va rugam sa ne contactati la tel. nr. 0744.222.444 sau prin e-mail la adresa: office@micro-scooters.ro Produsele returnate vor fi insotite de formularul de retur pe care il gasiti in colet si pe care va rugam sa-l completati. Este important sa completati corect contul bancar, in format IBAN, acesta fiind necesar in momentul rambursarii contravalorii produselor returnate.

Returnarea produselor este acceptata in cazul urmatoarelor situatii:

  1. Produsul nu va place.

– Nu este necesara o justificare;
Costurile de retur vor fi suportate de catre dvs.

  1. Produsul nu este conform specificatiilor sau prezinta vicii ascunse:

– Daca produsul pe care l-ati comandat nu este conform specificatiilor sau prezinta vicii ascunse puteti solicita returnarea lui cu rambursare integrala, inlocuirea cu un alt produs cu rambursare partiala sau facturare cu diferenta in cazul unui produs mai scump;

– Costurile de retur vor fi suportate de catre noi.

  1. Comanda a fost livrata gresit:

– In cazul in care produsele livrate nu sunt cele comandate va rugam sa ne contactati imediat pentru a putea inlocui produsele primite cu cele corecte;

– Costurile de retur vor fi suportate de catre noi

– Returnarea va fi platita de catre client in cazul in care acesta a completat adresa de livrare gresit.

Conditii Retur:

– Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit. Nu vor fi acceptate trotinetele care prezinta semne vizibile ca au fost folosite (au rotile murdare sau platforma zgariata). Nu vor fi acceptate castile sau accesoriile zgariate.

– In cazul in care cumparatorul returneaza un produs in cadrul termenului legal 14 zile, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv in cazul in care produsul s-a livrat cu un alt produs gratuit.

– Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice, dar noi asiguram si persoanele juridice ca pot beneficia de acest drept. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a returna un produs primit, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile de transport mentionate pe factura si cheltuielile directe de returnare a produselor.

– Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

– Returnarea produsului catre SC SPORT & SURF SRL trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client, exceptie Posta Romana , conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6 , litera i .

– Va rugam sa inveliti coletul pe care doriti sa-l returnati in folie de plastic sau chiar un sac menajer daca nu aveti folie. Este important pentru noi ca ambajul original al produsului sa nu fie deteriorat in timpul transportului, ca sa-l putem vinde altui client. Va multumim.

Contravaloarea produselor nu va fi returnata inainte de receptia acestora de catre noi. Suma rambursata va fi suma cu care produsul/produsele figureaza pe factura fiscala care a insotit produsul/produsele respective. Costul de transport care apare pe factura nu va fi rambursat. Va fi rambursata exclusiv suma cu care produsul a fost facturat.

Unde vor fi returnate produsele?

– La adresa: Bd. Marasesti nr.28, corp A, ap.13, sector 4 Bucuresti.

– Prin Urgent Cargus (prin intermediul caruia ati primit comanda), sau alt curier ales de dvs. Va rugam sa mentionati numarul de telefon 0744.222.444.

– In situatia in care locuiti in Bucuresti exista posibilitatea de a va intalni cu un reprezentant al firmei caruia sa-i returnati produsul, iar in acest caz veti primi suma corespunzatoare in numerar.

In cazul in care returnati produsele prin intermediul unei firme de curierat, rambursarea valorii produselor returnate va fi efectuata prin transfer bancar in cel mult 5 zile lucratoare de la data receptionarii produsului de catre noi.

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie la 0744.222.444 sau 0748.822.848.