UA-81190574-1
Comandati telefonic la 0744.222.444

Livrarea si plata produselor

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier. Reprezentantii Fan Courier livreaza produsele de luni pana vineri in intervalul orar 9.00-17.00 si sambata intre 9.00-13.00.

Nu se fac livrari duminica.

COSTUL DE TRANSPORT ESTE INCLUS IN PRET PENTRU COMENZILE DE PESTE 300ron, pentru localitatile care fac parte din reteaua Fan Courier. Pentru localitatile izolate se va percepe un cost de transport suplimentar care va fi comunicat telefonic.

PENTRU COMENZILE SUB 300ron, COSTUL DE TRANSPORT ESTE DE 19ron, pentru localitatile care fac parte din reteaua Fan Courier. Pentru localitatile izolate costul de transport este mai mare si va fi comunicat telefonic.

Daca veti face o comanda si doriti livrarea intr-o localitate izolata, care nu face parte din reteaua Fan Courier, in confirmarea comenzii dvs pe care o primiti pe e-mail nu va figura costul de transport deoarece pe site nu este implementata estimarea costului de transport pentru localitatile izolate. Acest cost de transport va fi comunicat telefonic si nu vom expedia comanda pana ce dvs nu veti fi informat si veti fi de acord cu plata acestui cost. Puteti consulta lista localitatilor care fac parte din reteaua Fan Courier pe site-ul www.fancourier.ro sau sunand la numarul de telefon: 021.9336 (numar cu tarif normal).

TIMP DE LIVRARE:

  • Daca plasati comanda in zilele luni-vineri pana la ora 14.00, aceasta va fi expediata in aceeasi zi, iar dvs veti primi produsele comandate a doua zi.

  • Daca plasati comanda in zilele luni-vineri dupa ora 14.00, aceasta va fi expediata in ziua urmatoare, iar dvs veti primi produsele comandate in termen de maxim 48ore lucratoare. De exemplu, daca veti plasa o comanda miercuri la ora 16.00, noi o vom expedia joi, iar dvs o veti primi in cursul zilei de vineri.

  • Daca plasati o comanda in weekend, aceasta va fi expediata luni si dvs o veti primi marti.

Dupa ce faceti o comanda veti fi contactat telefonic de un reprezentant al firmei noastre. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

Nu va putem spune cu exactitate ora la care curierul va livra produsele. In mod normal dvs veti primi un sms sau/si e-mail in care veti fi instiintat ca urmeaza sa primiti coletul si in care este mentionat numarul de telefon al curierului. In acel moment puteti sa-l contactati si sa-l intrebati ora la care va ajunge la adresa dvs.

PLATA PRODUSELOR

Exista 3 modalitati de plata a produselor:

  • ramburs (pata produselor se va face catre reprezentantul Fan Courier care le livreaza, in numerar). Reprezentantul firmei de curierat va elibera o chitanta cu suma corespunzatoare.  In colet veti gasi factura fiscala si certificatul de garantie.

  • prin transfer bancar (internet banking/ordin de plata). Daca optati pentru aceasta modalitate de plata veti primi detaliile de plata prin e-mail, iar dupa confirmarea platii noi vom expedia produsele comandate catre dvs, prin Fan Courier. In colet veti gasi factura fiscala in original si certificatul de garantie.

  • plata cu cardul. Platile cu cardul sunt efectuate prin intermediul procesatorul de plati Netopia Payments care accepta carduri Visa si Mastercard. Tranzactiile sunt sigure si vor fi realizate in mediul de tranzactionare 3D Secure. Dupa finalizarea platii veti primi un e-mail cu confirmarea comenzii si un e-mail separat cu confirmarea platii.

Va informam ca nu vindem la sediul firmei catre persoane fizice! Livrarile catre persoane fizice se fac exclusiv prin intermediul Fan Courier.