UA-81190574-1
Comandati telefonic la 0744.222.444

Protectia datelor personale

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE ÎN MAGAZINUL ONLINE www.trotinetemicro.ro

Incepand cu 25 Mai 2018 Regulamentul 2016/679/UE privind protectia datelor cu caracter personal (General Data Protection Regulation – GDPR) a intrat in vigoare. Regulamentul are ca scop crearea unui cadru legislativ unic European care sa protejeze persoanele fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si sa reglementeze circulatia acestora.

Mai jos este prezentata Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal („Politica de Prelucrare a Datelor” sau „Politica”) pe care o vom respecta de fiecare data cand veti vizita site-ul web www.trotinetemicro.ro si atunci cand veti face cumparaturi on-line in magazinul virtual.

Dorim să subliniem faptul ca informaţiile dumneavoastră personale sunt confidenţiale atunci când vizitaţi acest website, cu excepţia cazului în care doriţi în mod voluntar să le dezvăluiţi

 • Colectăm numai acele informații personale pe care le furnizați în mod voluntar și numai în scopurile specificate în aceste politici de confidențialitate. Nu vă solicităm să ne trimiteți aceste informații pentru a vă permite accesul la site-ul nostru și nu vă cerem să dezvăluiți mai multe informații decât este necesar pentru a participa la orice activitate de pe site-ul nostru.

 • Atunci când colectăm date personale, suntem obligați să respectăm prevederile regulamentelor relevante privind protecția datelor cu caracter personal.

 • Vă rugăm să citiți toate informatiile oferite mai jos, iar dacă aveţi întrebări sau neclarităţi cu privire la Politica noastră de protecţie a datelor personale sau doriţi să ne împărtăşiţi experienţele dumneavoastră pe această adresă de internet, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de e-mail office@micro-scooters.ro

 • Daca sunteţi minor, vă rugăm să nu ne transmiteți datele personale

Atunci când utilizați pagina web https://www.trotinetemicro.ro SC SPORT & SURF SRL prelucrează în calitate de operator de date o serie de date personale despre dvs., conform legislației existente privind protecția datelor personale.

Această politică de confidențialitate descrie ce tipuri de date sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate și care sunt drepturile dvs. în legătură cu aceste prelucrări.

Vă recomandăm să citiți această politică de confidentialitate înainte de a utiliza Pagina Web. Dacă nu sunteți de acord cu prevederile acesteia, vă rugăm să încetați utilizarea Paginii Web.

CINE SUNTEM?

SC SPORT & SURF SRL, persoană juridică de naționalitate română, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/8705/2003, având cod unic de înregistrare fiscală RO15545111 („Societatea ” sau „Operator” sau „Noi”), este operatorul datelor tale și entitatea care îți furnizează, prin intermediul Magazinului Online, trotinete, biciclete, casti, accesorii si piese de schimb pentru trotinete.

Ne puteți contacta oricând la:

Adresa: Bd. Marasesti nr.28, corp A, ap.13, Sector 4, Bucuresti.

Nr. telefon: 0744222444

Societatea a numit un Responsabil cu Protecția Datelor Personale. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de prezenta Politică, de modul în care prelucram datele tale sau drepturile tale, ne poți contacta la adresa de e-mail office@micro-scooters.ro sau la adresa poștală Bd. Marasesti nr.28, corp A, ap.13, Sector 4, Bucuresti, Romania

CE DATE PRELUCRĂM DESPRE TINE?

Ce sunt datele personale?

Orice fel de informatii care pot duce la identificarea unei persoane fizice, fie vorba de nume, prenume, adresa, numar de telefon, CNP sau adresa de e-mail se circumscriu noțiunii de ”date personale”.

Politica SC SPORT & SURF SRL este de a colecta și prelucra doar datele care ne sunt necesare ca să îți oferim cea mai plăcută experiență atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online. Prelucrăm următoarele tipuri de date:

 • Nume și prenume;

 • Adresă de e-mail;

 • Numărul de telefon;

 • Adresa de facturare si adresa de livrare;

 • Informații despre produsele și serviciile achiziționate.

Mai exact, mai jos am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectăm direct de la tine, care rezultă din interacțiunea cu tine și pe care noi sau parteneri noștri le urmărim în vederea furnizării produselor comandate sau pentru a-ți oferi o experienta placuta, atunci când navighezi/ faci cumpărături pe site-ul web al Magazinului Online, atunci când utilizezi diverse dispozitive (computer, tabletă ori telefon mobil).

Datele minorilor

SPORT & SURF SRL nu permite prelucrarea datelor personale ale clienţilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

În procesul de plasare a comenzii în Magazinul Online, clienţii confirma faptul că au împlinit vârsta de 18 ani, prin acceptarea termenilor si conditiilor.

ÎN CE MOD PRELUCRĂM DATELE TALE?

SPORT & SURF SRL colectează și prelucrează datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci și livrarea produselor pe care ți le dorești, oferirea de asistență și suport atunci când utilizezi magazinul online.

Am detaliat mai jos modul în care prelucrăm datele tale, scopurile și temeiul juridic (baza legală) al activităților prin care prelucrăm datele tale.

Date pe care ni le furnizați direct

1.

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale? –  Efectuarea de cumpărături în Magazinul Online

Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm? – Poți efectua cumpărături adaugand produse in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda. Poti efectua cumparaturi si telefonic, după ce accepți în prealabil Termenii și Condițiile Magazinului Online.

– De fiecare dată când lansezi o comandă vom colecta și prelucra următoarele date:

 • nume și prenume;

 • adresă de livrare;

 • adresa de facturare;

 • număr de telefon;

 • adresa de e-mail.

– Când confirmăm comanda ta, sau te anunțăm că produsele sunt/nu sunt in stoc, vom prelucra:

 • numărul de telefon și după caz adresa de e-mail

pentru a te informa cu privire la situația comenzii/livrării tale.

Care este temeiul juridic al prelucrării datelor? – Executarea contractului

Pentru a-ți putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicată, a ne executa obligațiile de garanție asociate produselor, sau, după caz, a face un retur de produse.

2.

 În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale? – Livrarea produselor către tine

Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm? – Îți livrăm produsele la adresa indicată, prin firmele de curierat Fan Courier sau Urgent Cargus, cu care partajăm strict datele necesare livrării produselor:

 • nume, prenume;

 • adresa de livrare;

 • telefon;

 • valoarea sumei plătibilă cu ramburs (după caz)

Care este temeiul juridic al prelucrării datelor? – Executarea contractului

Îndeplinirea obligațiilor noastre legate de gestionarea și livrarea  produselor către client în condițiile și timpii agreați.

3.

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale? – Asistență și suport clienți

Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm? – Pentru a-ți putea asigura suportul cu privire la comenzile pe care le lansezi în Magazinul Online, te vom identifica prin confirmarea:

 • adresei de e-mail și numărului tău de telefon;

– Aceleași date le vom prelucra și în vederea soluționării reclamațiilor tale.

Care este temeiul juridic al prelucrării datelor? – Executarea contractului

Îndeplinirea responsabilităților/ activităților noastre în perioada de executare a contractului

4.

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale? – Contabilitate/ raportări

Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm? – Prelucrăm datele tale pentru pentru intocmirea facturilor fiscale, pentru depunerea declarațiilor fiscale și contabile la autoritățile fiscale.

Care este temeiul juridic al prelucrării datelor? – Cerințe prevederi legale

Pentru conformarea cu obligațiile legale impuse de prevederile legale aplicabile în materie fiscală și contabilă.

5.

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale? – Apărarea drepturilor în justiție

Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm? – Atunci când ne apărăm drepturile în justiție pentru recuperarea unor sume datorate, sau când ne protejăm interesele împotriva unor pretenții/ reclamații nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formulării unor întâmpinări, concluzii scrise, cereri și documente specifice.

Care este temeiul juridic al prelucrării datelor? – Interes legitim

Exercitarea oricăror apărări/ drepturi în fața instanțelor de judecată, sau autorităților sau instituțiilor publice / de control.

6.

În ce scop colectăm și prelucrăm datele tale? – Proceduri și investigații ale autorităților și/sau organelor judiciare

Ce date colectăm și în ce mod le prelucrăm? – În mod excepțional și conform legii, vom furniza autorităților și instituțiilor competente, în cadrul unor proceduri/investigații formale ori a altor demersuri prevăzute de lege, conform procedurii prevăzute de lege, următoarele tale date: nume, prenume, adresă, e-mail, telefon.

Care este temeiul juridic al prelucrării datelor? – Cerințe prevederi legale

Pentru conformarea cu obligațiile legale specifice impuse de prevederile legale aplicabile în materie privind protecția împotriva fraudei, spălării banilor și terorismului.

Date furnizate indirect – Date pe care le colecteaza furnizorul de servicii si intretinere a site-ului web www.trotinetemicro.ro

În ce scop se colecteaza si se prelucreaza datele tale? – Mentenanța și securizarea website-ului Magazinul  Online

Ce date se colecteaza si in ce mod se prelucreaza? – Pentru mentenanța și securizarea website-ului Magazinului Online:

o   Adresa IP;

o   Browser-ul de internet pe care îl utilizezi și  versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care te conectezi;

o   Date de protocol HHTP/HTTPS;

Mai exact, datele tale sunt prelucrate pentru:

– a asigura buna funcționare a website-ului, respectiv:

 • afișarea corectă a conținutului website-ului Magazinului Online;

 • reținerea datelor tale din formularul de comanda (atunci când soliciți);

 • parametrarea dispozitivului de pe care te conectezi/ la cerințele site-ului Magazinului Online.

– a asigura securitatea website-ul și a te asigura că te protejăm împotriva fraudei sau a oricărei breșe de securitate IT în ceea ce privește Magazinul Online.

– identificarea și remedierea defecțiunilor care împiedică utilizarea website-ului nostru sau plasarea unei comenzi

Care este temeiul juridic al prelucrării datelor? – Interes legitim

Implementarea, parametrarea și menținerea măsurilor de securitate a website-ului Magazinului Online

PROFILAREA ÎN SCOP DE MARKETING DIRECT

Nu colectam date pentru a face profiluri de clienti. Nu efectuam actiuni de marketing direct si nu colaboram cu nicio entitate care face astfel de actiuni. Nu trimitem news-letters.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE TALE?

SPORT & SURF SRL prelucrează datele tale pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate și conform politicilor noastre de retenție a datelor personale. În anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite păstrarea datelor pentru o perioadă mai îndelungată.

Perioada de păstrare a datelor depinde în principal de următoarele:

 • pentru ce perioadă avem nevoie de datele tale pentru a-ți oferi produsele solicitate și a ne îndeplini obligațiile față de tine și pentru scopurile menționate mai sus în prezenta Politică;

 • dacă ți-ai exprimat consimțământul pentru prelucrarea datelor pentru o perioadă mai mare, vom menține datele pe toată această perioadă, cu excepția cazului în care îți retragi între timp consimțământul;

 • obligațiile legale sau contractuale ne impun păstrarea datelor tale pentru o anumită perioadă de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apărarea drepturilor noastre in justiție).

În acest fel îți vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta și prelucra din nou datele tale dacă ni le vei oferi din nou în website-ul Magazinului Online.

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consimțământul la prelucrarea datelor, evidențiate în situatiile de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop până când îți retragi consimțământul privind prelucrarea în scopul respectiv, cu excepția cazului în care suntem obligați să menținem aceste date pentru o perioadă mai lungă potrivit legii, pentru raportări la autoritățile publice, sau pentru a ne apăra drepturile în justiție.

CU CINE ÎMPĂRTĂȘIM DATELE TALE?

Datele personale ale clientilor pot fi accesate de

 • furnizorul care ne asigură servicii de stocare a datelor pe servere situat în România;

 • furnizorul softului de gestiune a stocului si de facturare a produselor

 • furnizorul serviciilor de telefonie mobilă care ne ajută să ținem legătura cu tine, situat în România;

 • curieri terți autorizați de noi să livreze produsele cumpărate de tine (Fan Curier, Urgent Cargus)

 • Nu impărtășim datele tale cu alti parteneri sau în scopuri de marketing

Transmiterea datelor către autorități și instituţii publice sau organe judiciare

Putem transmite unele din datele tale personale autorităților sau instituțiilor publice competente, atunci când ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spălării banilor; depunerea declarațiilor, situațiilor financiare la autoritățile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date către instanțele judiciare atunci când ne apărăm în justiție, sau în fața altor autorități publice.

Accesul auditorilor și consultanților

Dacă vom decide în viitor să înstrăinăm web-site-ul www.trotinetemicro.ro vom oferi acces sau transmite auditorilor și consultanților potențiali(ilor) cumpărători datele clienților noștri pentru efectuarea auditului necesar achiziției afacerii. Pentru acest scop, ne vom asigura că orice potențial cumpărător va urmări și implementa masurile de securitate necesare pentru protecția datelor tale, iar părțile vor semna în prealabil un contract de prelucrare a datelor pentru scopul tranzacției.

CÂND TRANSFERĂM DATELE TALE ÎN AFARA SPAȚIULUI UNIUNII EUROPENE SAU SEE?

Ca și regulă, datele tale nu sunt stocate într-o țară situată în afara Uniunii Europene sau Spațiului Economic European („SEE”). SC SPORT & SURF SRL nu transfera datele prelucrate in afara Romaniei.

CUM ASIGURĂM SECURITATEA DATELOR TALE?

SC SPORT & SURF SRL asigură măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat, al utilizării neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterării datelor. Ne angajăm să păstrăm datele tale personale în siguranță și luăm toate măsurile de protecție rezonabile pentru a face acest lucru.

CE DREPTURI ŞI OPȚIUNI AI CU PRIVIRE LA DATELE TALE?

GDPR îți oferă, în calitate de persoană vizată, drepturile descrise mai jos. Înainte de a da curs oricărei solicitări privind drepturile tale, ne vom asigura că ești titularul datelor cu privire la care alegi să îți exerciți aceste drepturi, iar pentru acest scop îți putem solicita unele informații/ date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. Corespondența pe care o vom purta cu tine o vom putea păstra pentru a asigura că ținem evidența solicitărilor și și răspunsurilor privind drepturile tale.

 • Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informații clare, transparente, ușor de înțeles și ușor accesibile cu privire la modul în care prelucrăm datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, în calitate de persoană vizată. Aceste informații despre datele, scopul și modul în care noi prelucrăm datele tale sunt incluse și în această Politică.

 • Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucrăm despre tine, fără a percepe vreun fel de taxă la primele furnizări de date. Dacă vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, le vom furniza. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate și nejustificate. Pentru a-ți exercita dreptul de acces, ne poți trimite solicitarea ta prin e-mail: office@micro-scooters.ro

 • Dreptul la rectificarea datelor. În cazul în care identifici că datele tale pe care le prelucrăm sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne poți trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail office@micro-scooters.ro

 • Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim. Te poți opune în orice moment oricărei prelucrări de date atunci când la o astfel de prelucrare ne bazăm pe interesul nostru legitim. Consultați secțiunea „Care este temeiul juridic al prelucrării datelor?” din tabelul de mai sus pentru a identifica situațiile în care prelucrarea noastră se bazează pe interesul nostru legitim. Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail: office@micro-scooters.ro

 • Dreptul de ștergere a datelor (dreptul de a fi uitat). Ai dreptul de a ne solicita ștergerea datelor tale în oricare dintre situațiile următoare:

 1. datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;

 2. îți retragi consimțământul pe baza căruia am prelucrat datele tale și nu există un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;

 3. te opui prelucrării datelor bazat pe interesul nostru legitim și nu putem să demonstrăm că avem motive legitime care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților tale;

 4. datele personale sunt prelucrate contrar legii;

 5. datele personale trebuie șterse pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale. Acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea ta de ștergere a datelor dacă: (i) suntem ținuți să ne conformăm unor obligații legale de a păstra datele; sau (ii) dacă datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în justiție. Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail: office@micro-scooters.ro

 • Dreptul de a restricționa prelucrarea. Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării datelor în una din situațiile descrise mai jos.

 1. exactitatea datelor este contestată de tine (persoană vizată), pentru o perioadă care ne va permite să verificăm corectitudinea datelor;

 2. prelucrarea datelor este ilegală iar tu (persoana vizată) te opui folosirii datelor și ne soliciți restricționarea prelucrării acestor date;

 3. nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizată) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții legale;

 4. tu (persoana vizată) ridici unele obiecții cu privire la prelucrarea datelor bazată pe interesele noastre legitime, în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului le depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică ale tale).

Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail:  office@micro-scooters.ro

 • Dreptul de portabilitate. Atunci când prelucrăm datele tale în baza consimțământului sau executării contractului, și în mod automat, vei avea dreptul să ne soliciți transferul datelor tale: (a) către tine sau (b) către un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situație presupune că ai opțiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate comenzii tale către un alt operator de date (de ex. către un operator care administrează un alt website de magazin online). Mai exact, vei putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat direct în mod activ. Poți exercita acest drept în scris prin transmiterea unei solicitări scrise la adresa de e-mail: office@micro-scooters.ro.

 • Dreptul de a face plângeri la autoritatea de supraveghere. Ai dreptul să depui orice plângeri în fața Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului în care noi prelucrăm datele tale personale. Totuși, sperăm că vei decide să discuți mai întâi cu noi, înainte de a depune orice plângeri la A.N.S.P.D.C.P. Protecția datelor tale este foarte importantă pentru noi și vom lua toate masurile necesare pentru a soluționa orice problemă cu privire la controlul și securitatea datelor tale. De asemenea, te poți adresa cu diverse întrebări și către A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protecției datelor din România. Poți găsi unele ghiduri și linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autorității http://www.dataprotection.ro/.

Politica privind Cookie-urile

Pagina Web folosește așa-numitele “Cookie-uri”. Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente, prin intermediul unui browser web, pentru a oferi utilizatorului servicii și conținut de cea mai bună calitate ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.  Acestea stochează anumite informații (spre exemplu, limba preferată sau setări ale paginii web), pe care browserul dumneavoastră ni le poate retransfera atunci când accesați din nou Pagina Web (în funcție de durata de viață a Cookie-ului).

Folosim două categorii de Cookie-uri:

    1. Cookie-uri strict necesare pentru funcționalitatea site-ului web

Anumite cookie-uri sunt strict necesare pentru a vă permite explorarea acestui website şi pentru a folosi serviciile şi caracteristicile lui fundamentale. Fără aceste cookie-uri, spre exemplu, nu veţi putea să accesaţi anumite zone securizate sau să urmăriţi coşul dvs. online de cumpărături. Aceste cookie-uri nu pot fi dezactivate.

    2. Cookie-uri opţionale

Folosim în interiorul site-ului nostru acest tip de cookie-uri pentru a vă permite o mai bună experienţă a folosirii acestuia. Informaţiile primite de la aceste cookie-uri ne ajută să înţelegem modul în care vizitatorii noştri folosesc website-ul pentru a putea îmbunătăţi calitatea conţinutului prezentat dumneavoastră si a experientei de navigare.

Cookie-uri opționale includ cookie-uri Google Analytics (un serviciu de analiză web a Google Inc.). Acest tip de cookie-uri monitorizează participarea și analiza succesul site-ului, care sunt disponibile ca date statistice, fără datele personale ale utilizatorilor individuali).

Dorim să ne asigurăm că în orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale și că îți poți exercita efectiv drepturile și opțiunile pe care le ai potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura că ai controlul efectiv al datelor tale, te informăm că ai următoarele posibilități bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispoziție:

 • vei putea șterge cookie-urile sau istoricul navigărilor din setările website-ului Magazinului Online; în plus, poți alege să modifici setările browser-ului pe care îl folosești astfel încât să restricționezi urmărirea de către cookie-uri a comportamentului tău în Magazinul Online (totuși, aceste restricționări îți pot afecta experiența de navigare în Magazinul Online);

 • platformele social media și motoarele de căutare (de ex. Google sau Facebook) îți oferă posibilitatea de a gestiona diverse opțiuni privind modul în care alegi să îți prelucreze datele.

Mai multe informații cu privire la modul în care ați putea configura setările browserului cu privire la cookies puteți accesa următoarele link-uri:

 • aici pentru a afla mai multe despre modul „Navigare Privată” și setări Cookies în Firefox;

 • aici pentru a citi despre modul „Incognito” și setări Cookies în Google Chrome;

 • aici pentru a citi despre modul „InPrivate” și setări Cookies în Internet Explorer;

 • aici pentru mai multe informații despre modul „Navigare Privată” și setări Cookies în Safari.

ÎNTREBĂRI ȘI SOLICITĂRI PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

SC SPORT & SURF SRL îți stă la dispoziție pentru orice nelămuriri, clarificări sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politică de Prelucrare a Datelor.

Pentru orice întrebări privind protecția datelor dvs. personale, precum și pentru îndeplinirea drepturilor și cerințelor menționate mai sus, puteți contacta ofițerul pentru protecția datelor în SC SPORT & SURF SRL prin trimiterea unui e-mail la adresa office@micro-scooters.ro sau prin poștă la adresa sediului nostru: SC SPORT & SURF SRL, Bd. Marasesti nr.28, corp A, ap.13, Sector 4, Bucuresti.