UA-81190574-1
Comandati telefonic la 0744.222.444

Despre noi

Suntem distribuitor oficial al produselor companiei elvetiene MICRO. Produsele Micro sunt rezistente, durabile, fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Fiecare produs trece printr-o serie de teste de calitate si conformitate inainte de a fi ambalat. Materialele utilizate pentru productie sunt exclusiv non-toxice si respecta toate normele mondiale de securitate, certificate de organismele internationale Tüv, Intertek si SGS.

Micro este inventatorul trotinetei moderne pentru adulti, dar si al trotinetei cu 3 roti pentru copii. In 1996, Wim Ouboter realizeaza primul prototip al trotinetei moderne pentru adulti, pe care-l foloseste el insusi, pentru parcurgerea de distante scurte prin oras. In 1998 el fabrica prima trotineta cu 3 roti pentru adulti, din dorinta de a crea o trotineta care are o stabilitate maxima. In 1999 este notata prima participare la targul international ISPO de la Munchen, iar in 2001 este lansata prima trotineta cu 3 roti pentru copii, celebra Mini Micro. Dupa 6 ani in care Mini Micro a cucerit copiii din intreaga lume, datorita sistemului inovator de schimbare a directiei prin utilizarea greutatii propriului corp, in 2007 Micro lanseaza Maxi Micro. Copiii care iubeau atat de mult trotinetele Mini crescusera si doreau trotinete similare, adaptate pentru varsta lor. In anul 2009 Micro lanseaza prima trotineta de rampe, pentru cei care doreau sa faca scheme si sarituri cu trotineta pe rampele din skate-parc. Micro este compania care a inventat si trotineta cu scaunel, in 2011, iar in 2013 a lansat Mini2go, trotineta cu scaunel si portbagaj. In categoria trotinetelor pentru adulti, prima trotineta cu roti late a fost realizata in 2003, urmand ca in 2004 Micro sa lanseze varful de gama Micro Kickboard Monster, prima si unica trotineta cu 3 roti late pentru adulti. De asemenea, in 2006 s-a lansat prima trotineta cu roti mari cu diametrul de 200mm, aceasta fiind Micro White si fiind initial realizata din otel inoxidabil. Ducand mobilitatea la un alt nivel, Micro a inventat prima trotineta din lume cu valiza, in colaborare cu Samsonite, aceasta fiind lansata in 2008. Urmeaza ani in care Micro a inovat si imbunatatit continuu gama de trotinete, adaugand la aceasta si bicicletele de balans G-Bike, bicicletele fara sa Pedalflow, carucioarele ultraportabile Micro Trike si trotinetele electrice. In 2015, Wim Ouboter se regasea in top 10 mondial al inventatorilor de jucarii. Iar Micro nu se opreste aici. Traim intr-o era a mobilitatii, iar scopul companiei elvetiene este sa anticipeze tendintele si sa ofere cele mai bune solutii pentru deplasarea facila, cu efort minim, in orase mici sau mari, in aeroporuri sau in centrele comerciale.

Designul inovativ si calitatea exceptionala fac din produsele Micro – fie ele trotinete, biciclete sau carucioare – cele mai apreciate existente pe piata. De-a lungul timpului, ele au castigat numeroase premii si distinctii la nivel international.

In vremurile pe care le traim, tot mai multi copii sunt tentati sa renunte la activitatile in aer liber in favoarea jocurilor de pe console sau aplicatiilor de pe tablete si telefoane. Sportul si miscarea in aer liber sunt esentiale pentru dezvoltarea copiilor de orice varsta, asadar dvs. ca parinti trebuie sa-i incurajati sa faca miscare si sa le oferiti produse de calitate in acest demers. Trotinetele si bicicletele noastre sunt extrem de usor de manevrat, usoare, au culori vii si un design atragator care intanta copiii. Accesoriile care personalizeaza trotinetele pot transforma o simpla trotineta in jucaria preferata a copilului dvs.

Ca si alte produse de succes, trotinetele Micro au fost copiate de unii producatori de trotinete, insa acestia au realizat produse care nu sunt nici pe departe la fel de fiabile si rezistente. Sunt doar niste replici a caror calitate lasa de dorit. Cel putin in cazul replicilor Mini Micro, exista multe care sunt atat de precar realizate, incat pot pune in pericol siguranta copiilor care le utilizeaza.

Stim ca doriti ce este mai bun pentru copilul dumneavoastra sau/si pentru dumneavoastra. Alegeti originalul, alegeti Micro!

Achizitionand o trotineta Micro investiti intr-un produs de calitate si cel mai important – in timp de calitate petrecut in aer liber alaturi de familia dvs.

Produsele noastre au 2 ani garantie si asiguram service post-garantie in rarele cazuri in care acest lucru este necesar.

Pentru orice informatii va stam la dispozitie la numarul de telefon 0744.222.444 sau ne puteti scrie la adresa de e-mail comenzi@trotinetemicro.ro