UA-81190574-1
Comandati telefonic la 0744.222.444

Blog Post

Calitatea garantata de Micro

Calitatea si inovatia permanenta sunt esentiale pentru Micro.  Inainte de a fi lansat, orice produs este supus multor teste de calitate si conformitate. Micro lucreaza cu organisme internationale de certificare a calitatii cum sunt TÜV, Intertek si SGS si toate produsele sale au astfel de certificate.

Micro este singurul producator care asigura o gama completa de piese de schimb pentru toate produsele sale, asta desi trotinetele Micro sunt dintre cele mai rezistente si durabile in timp. In rarele cazuri in care este nevoie, manopera pentru reparatii este gratuita, chiar daca termenul de garantie a produsului a expirat.

Componentele trotinetelor Micro sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Pentru fabricarea unei trotinete, un mare numar de etape se fac manual. Ne diferentiem de competitori si prin faptul ca folosim exclusiv materiale non-toxice, respectand astfel sanatatea utilizatorilor, dar si mediul inconjurator. Cele mai multe piese care compun o trotineta sunt imbinate intre ele una cate una si nu sunt sudate, astfel incat daca o piesa se defecteaza aceasta poate fi inlocuita usor, iar produsul redevine functional si nu trebuie aruncat.  Datorita rezistentei produselor noastre, se intalnesc des situatii in care o trotineta trece de la fratele mai mare la sora mai mica, dupa cativa ani de folosinta. In aceste situatii puteti sa schimbati doar platforma trotinetei. Astfel transformati (de exemplu) o trotineta Mini Blue intr-o trotineta Mini Pink care pare ca noua si economisiti bani.

Inainte de a fi ambalat, fiecare produs trece printr-o serie de teste simple dar inevitabile. Acest lucru ne garanteaza ca livram mereu produse impecabile din punct de vedere calitativ.

Toate produsele noastre au imprimata o serie si un numar unic. In cazul unei probleme de calitate, acest numar ne permite identificarea rapida a lotului din care face parte si retragerea acestui lot de la comercializare. Numarul si seria pot fi utile si pentru utilizatori. Va recomandam sa notati undeva acest numar si in cazul in care trotineta este furata si declarati furtul la Politie sau identificati dvs trotineta in posesia altcuiva, puteti proba ca este trotineta dvs.

In continuare puteti urmari exemple de teste de rezistenta efectuate pe trotinetele Micro. Alte companii producatoare de trotinete nu fac astfel de teste pentru ca verificarea calitatii nu este printre prioritatile lor.

 

 

 

Traim intr-o era a consumerismului, in care produsele – chiar si cele de folosinta indelungata – nu sunt durabile si de multe ori se intampla sa se defecteze chiar imediat dupa ce termenul de garantie a exprirat. Micro este exceptia! Produsele Micro sunt facute sa dureze. Achizitionand o trotineta Micro investiti intr-un produs de calitate si cel mai important – in timp de calitate petrecut in aer liber alaturi de familia dvs.

 

 

Related Posts

logo Micro Mobility Systems
Celebritatile iubesc Micro

Celebritati din intreaga lume au ales Micro pentru ele si pentru copiii lor. Acesti