UA-81190574-1
Comandati telefonic la 0744.222.444

Returnarea produselor

PROCEDURA DE RETUR – ORICE PRODUS POATE FI RETURNAT IN TERMEN DE 14 ZILE DE LA PRIMIREA COLETULUI

Procedura de returnare a produselor

Pentru orice returnare a produselor va rugam sa ne contactati la tel. nr. 0744.222.444 sau prin e-mail la adresa: comenzi@trotinetemicro.ro Produsele returnate vor fi insotite de urmatoarele informatii: numele dvs, numarul si data facturii prin care a fost achizitionat produsul, contul bancar si o adresa valida de e-mail. Este important sa completati corect contul bancar, in format IBAN, acesta fiind necesar in momentul rambursarii contravalorii produselor returnate.

Returnarea produselor este acceptata in cazul urmatoarelor situatii:

    1. Produsul nu va place.

– Nu este necesara o justificare;
Costurile de retur vor fi suportate de catre dvs.

    2. Produsul nu este conform specificatiilor sau prezinta vicii ascunse:

– Daca produsul pe care l-ati comandat nu este conform specificatiilor sau prezinta vicii ascunse puteti solicita returnarea lui cu rambursare integrala sau inlocuirea cu un produs similar.

– Costurile de retur vor fi suportate de catre noi.

    3. Comanda a fost livrata gresit:

– In cazul in care produsele livrate nu sunt cele comandate va rugam sa ne contactati imediat pentru a putea inlocui produsele primite cu cele corecte. Costurile de retur vor fi suportate de noi.

– Returnarea va fi platita de catre client in cazul in care acesta a comandat un produs necorespunzator clasei de varsta sau de greutate a utilizatorului. De aceea va rugam sa consultati sectiunea cu date tehnice existenta pe pagina fiecarui produs. Daca aveti nelamuriri ne puteti contacta telefonic, prin e-mail, pe whatsapp sau pe facebook.

Conditii Retur:

– Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, mai putin factura fiscala. Nu vor fi acceptate trotinetele care prezinta semne vizibile ca au fost folosite (au rotile murdare sau platforma zgariata). Nu vor fi acceptate castile zgariate sau care nu mai au sigiliul de la led intact. Nu vor fi acceptate accesoriile zgariate sau care au ambalajul rupt.

De aceea va rugam sa probati trotinetele in casa. Rularea pe asfalt conduce la aparitia unor zgarieturi fine pe roti. In cazul in care veti returna o trotineta care a fost folosita pe strada, vom face fotografii si un proces verbal constatator si va vom opri din suma totala de rambursat valoarea de inlocuire a rotilor.

– In cazul in care cumparatorul returneaza un produs in cadrul termenului legal 14 zile, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv in cazul in care produsul s-a livrat cu un alt produs gratuit.

– Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a returna un produs primit, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra,a consumatorului, sunt cheltuielile de transport mentionate pe factura si cheltuielile directe de returnare a produselor.

– Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

– Returnarea produsului catre SC SPORT & SURF SRL trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client, exceptie Posta Romana , conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6 , litera i .

Va rugam sa inveliti coletul pe care doriti sa-l returnati in folie de plastic sau chiar un sac menajer daca nu aveti folie. Este important pentru noi ca ambajul original al produsului sa nu fie deteriorat in timpul transportului. Va multumim.

Contravaloarea produselor nu va fi returnata inainte de receptia acestora de catre noi. Suma rambursata va fi suma cu care produsul/produsele figureaza pe factura fiscala care a insotit produsul/produsele respective. Costul de transport care apare pe factura (in cazul comenzilor sub 300ron) nu va fi rambursat. Va fi rambursata exclusiv suma cu care produsul a fost facturat.

Unde vor fi returnate produsele?

– La adresa: SPORT & SURF SRL, Str. Dimitrie Cantemir nr.6, Voluntari, jud. Ilfov, telefon contact 0744.222.444.

– Prin Fan Courier (prin intermediul caruia ati primit comanda), sau orice alt curier rapid ales de dvs. Va rugam sa mentionati numarul de telefon 0744.222.444.

– In situatia in care locuiti in Bucuresti/Voluntari exista posibilitatea de a va intalni cu un reprezentant al firmei caruia sa-i returnati produsul.

In cazul in care returnati produsele prin intermediul unei firme de curierat, rambursarea valorii produselor returnate va fi efectuata prin transfer bancar in cel mult 5 zile lucratoare de la data receptionarii produsului de catre noi.

Produsul nu trebuie folosit in exterior si sa nu prezinte urme de utilizare.

Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului se recomanda evitarea utilizarii si montarii lui. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Daca produsul livrat catre client este neconform , prezinta defecte sau este deteriorat contravaloarea transportului este suportata integral de catre noi.

In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj distrus, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014

Costurile de returnare pot sa difere fata de taxa de transport achitata initial (in cazul comenzilor sub 300ron), in functie de curierul ales de catre cumparator , de modul de ambalare al produsului, etc. Taxa achitata initial de catre client este o taxa fixa , stabilita de catre SC SPORT & SURF SRL, diferenta de valoare a taxei de transport fiind suportata de societatea noastra.

Link-uri utile :

http://www.anpc.gov.ro/

REGULAMENTUL (UE) NR. 524/2013

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

Produsele primite defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional. Toate taxele de transport vor fi suportate de noi. In cazul in care nu putem inlocui produsul cu unul identic, vom restitui imediat contravaloarea produsului.

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie la 0744.222.444 sau 0748.822.848.